top of page
Søhøjlandet

Boes ligger lige midt i det smukke søhøjland. Her er den smukkeste natur og rig mulighed for både lange gåture, fiskeri, kano/kajak –og at bestige himmelbjerget. Søhøjlandet gemmer på mange vidunderlig skatte og der er noget for alle store som små.
Læs mere om Søhøjlandet her.

Aarhus – Europæisk Kulturhovedstad 2017

Med blot 20 minutters kørsel fra Boes, finder man Aarhus, der i 2017 var udnævnt til årets kulturhovedstad. Aarhus er en skøn storby, hvor man finder alt det man søger. Her er en summende liv af storbyens fantastiske kunne, her er smil og rummelighed. Det er ikke uden grund at Aarhus er udnævnt som årets kulturhovedstad. Med ARoS i byens hjerte træder byen virkelig i karakter. Her er charmerende huse, gamle, smukke og uspolereder gader, et helt unikt cafe miljø og rig mulighed for gastronomiske gourmet oplevelser.
Læs meget mere om Aarhus her og aarhus2017.dk

Købmanden i Alken

I nabobyen Alken, finder man den lille, hyggelige købmandsbutik, som åbnede i 2013. 

Købmanden er drevet af 30-35 frivillige, der indgår i en fast turnus. I købmandsbutikken findes der et solidt udvalg af økologiske dagligdagsvarer. I købmandsbutikken er der også en lille café, hvor folk oftest mødes henover en kop kaffe. 

Læs mere om Købmandsbutikken på her.

Kano & kajak

I Ry, er der mulighed for at leje kano og kajakker. Se mere hér.

bottom of page