Værelserne

De to dobbeltværelser har hver to enkeltsenge. Værelserne er hyggeligt indrettet i lette, lyse farver, og med en fin blanding af nyt og gammelt interiør. Der er trægulve på begge værelser og direkte udgang til fælles gårdhave. Udover de to dobbeltværelser er der en hems, med to enkeltsenge. Den gamle trappe, der fører op til hemsen er fundet på et loppemarked, da huset endnu kun var på tegnebrættet. Hemsen er åben ud til fællesrummet. 

På de to dobbeltværelser er der installeret TV med alle gængse skandinaviske og internationale kanaler. Huset er røgfrit og husdyr er ikke tilladt.

Priser

Priserne for værelserne er 350 DKK pr. nat for et enkeltværelse, og 550 DKK pr. nat for et dobbeltværelse. For familier, eller for ophold af længere varighed, brug knappen Kontakt øverst i menuen.

Køkken

 

Køkkenet er i fællesrummet, hvor her er et langbord, med spiseplads til husets gæster. 

I fællesrummet er der et håndbrændt teglgulv, som er med til at give rummet en rustik atmosfære. De rå murstensvæge er pudsede og malet hvide. Der er bygget op til kip, hvilket giver rummet en åben og imødekommende stemning.

 

I køkkenet er der kogeplader, ovn, køleskab med fryserum, elkedel og opvaskemaskine. Der er desuden et separat køleskab hvorfra det er muligt at købe saft og sodavand fra Naturfrisk. Her er også øl fra det unikke, lille bryggeri, Bryghuset Møn.

 

Fra køkkenet er der adgang til fælles gårdhave. 

 

Wi-fi

 

Der er fri Wi-fi med ubegrænset forbrug.

 

Gårdhave

 

Bag huset er der anlagt en hyggelig fælles gårdhave, hvor man kan sidde lidt afsides i læ og nyde solen. 

 

Parkering

 

Der er etableret parkering blot 30 meter fra huset, og er gratis for husets gæster

 

Traveller Review Awards 2020

 

1. januar 2020 modtog vi Booking.com's pris "Traveller Review Award 2020" med en score på 9,6 ud af 10. Vi er meget stolte og over at have fået så flotte anmeldelser af vores gæster, og vi glæder os til at skabe ligeså gode oplevelser i fremtiden.

Boes Bed & Breakfast 
Emborgvej 44, Boes

8660 Skanderborg

Tlf: +4521284888

info@boesbb.dk

Følg os, læs anmeldelser eller skriv anmeldelser:

  • Facebook Basic Black
  • Black TripAdvisor Icon
  • Boes Bed & Breakfast på Instagram

© 2017 Boes Bed & Breakfast