top of page

Kaffe & Butik

Boes Bed & Breakfast rummer en lille, charmerende butik, hvor vi bla. sælger kaffe, is, saft og øl. Idéen med butikken er at skabe et hyggeligt lille kaffehus i vores skønne område midt i søhøjlandet. Varene i butikken er nøje udvalgte og alle er økologiske.

 

I butikken findes også altid et lille udvalg af fine loppefund og keramiske produkter.

 

Kaffe- og ishuset fungerer som en lille pop-up butik, og åbningstiderne er derfor varierende. Hold øje med Facebook og Instagram for hvornår vi holder åbent.

 

En rolig kaffestund

Kaffen leveres af Kontra Coffee, som er et dansk kafferisteri med base i København. Kontra Coffee startede i 2005 og er i dag et stort univers hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Kontra Coffee rister selv deres kaffebønner og man kan læse på hver pakke hvem der har forarbejdet, og hvornår den enkelte kaffepose er ristet. 

 

Vi har i vores kaffehus valgt en espressoblend der består af 100% økologiske kaffer, med hver deres karakteristika. Kaffens forskelligheder skaber et unikt smagsudtryk. Espressoen har noter af hasselnød, mørk chokolade og mørke bær, der afrundes af en behagelig citrusagtig syre.

 

Der kan bestilles kaffebønner fra Kontra Coffee, kontakt os i butikken for nærmere information. 

 

Læs mere om Kontra Coffee hér.

Økologisk is - Hansens Flødeis

Hansens is er økologisk, dansk hjemmelavet flødeis. 

Vi har et bredt udvalg af de fantastiske is fra Hansens Is. Vi udskifter løbende sortimentet, efter kundernes ønsker. Til festlige lejligheder, eller når der bare skal selvforkæles, er der mulighed for at forudbestille islagkager. Kontakt os da i butikken.

Læs mere om Hansens Is hér.

Naturfrisk

I butikken kan der købes forfriskende økologisk saft, sodavand og juice fra Naturfrisk, som er produceret af Ørbæk Bryggeri, grundlagt i 1906 og drevet gennem tre generationer af familien Madsen i Ørbæk.

Konceptet bag NaturFrisk er ganske enkelt: naturrene produkter af højeste kvalitet – ingen konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer.

Læs mere om Naturfrisk hér.

Bryghuset Møn

 

Siden etableringen i 2005, har Bryghuset Møn, med smuk udsigt over Stege Nor, i Klintekongens land, brygget øl efter gode bryggertraditioner. Malten er grundstenen i enhver øl, og Bryghuset Møn's dygtige bryggere udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med den gode humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere.

Læs mere om om Bryghuset Møn og deres øl hér.

bottom of page